Anotace: ...
Zvláštní... trochu kruté, poslední řádek možná až moc násilný... ale jako celek se líbí, pěkně mokvavé, skoro to tu cítím... přesto mi tam ale něco maličko chybí. Nevím co, možná jasnější myšlenka...
28.02.2007 17:26:00 | Julie Park Rock
Ojojoj, ....Zničím... velmi silné slovo!!!
Nenič ho.. Už je určitě zničený dost :-)
15.11.2006 15:44:00 | kruppe