Kde chodí slunce spát?
Anotace: Snad se bude líbit:)
Kde chodí slunce spát?
Tam, kde slunce chodí spát,
není trápení, lží, ani žalu,
tam Tvé jméno šeptá vodopád
a trpaslík hraje na kytaru.
Do mého srdce chodí slunce spát,
je tam láska a krásná něha,
do mého srdce chodí slunce spát,
protože jiného místa není třeba.
I ty jsi navštívil mé srdce,
nechodíš do něj však jen spát,
jakmile jsi prošel branou mého srdce,
zůstal jsi v něm napořád…
Komentáře (0)