Smutný no ale bohužel se to někdy stává ale neboj všechno dobře dopadne
15.11.2006 22:43:00 | Kopretinka
Nebuď smutná.. taky jsem někdy měla takové pocity jako ty.. život je jen jeden tak zkus být šťastná =o)
15.11.2006 22:28:00 | Najlin
No jo, opět chápu pocity (někdy je fakt všechno na pytel), ale ta báseň je složená jen z výkřiků, které zachytí stěny tvého pokoje a pohltí s nimi i něco hlubšího, co mi v tý básničce chybí:-)Ale určitě piš dál:-)
15.11.2006 21:54:00 | Odváté zrnko popela