Krásná chvilka
Anotace: je podle někoho k tomuhle třeba něco psát za anotaci co???
Na tváři mě šimrá tvůj vlas
ten krásný pocit chci zažít zas
pak cítit teplo tvého objetí
v těch chvílích cítím tolik dojetí
dojetí z té velké krásy
co dává mi síla tvé lásky
to nevyměnil bych ani za x korun
musel bych mít totiž divný rozum
vyměnit tu krásu za trochu peněz
radši bych aby na mých rukou byla tíha želez
Komentáře (2)
Komentujících (2)