Chvílemi jsou rýmy hladké, jindy zase kostrbaté. Téma je poměrně dobré, ale provedení se mi moc nelíbí. Snažil bych se také dát textu alespoň nějak úpravu. A také bych vše nepsal tak "přímo". Proč nevyužít různých skrytých významů, metafor atd. O tomhle to přeci je... :)) "ucházející"
26.11.2006 00:58:00 | Remove