Láska
Láska je něžný cit
srdce dýkou probodnuté
láska je luny svit
a čerstvé stopy zavanuté
Láska je dítě narozené
a slepé mládě savce
láska je slovo zahozené
a ptačí spáry dravce
Láska je muž a žena
láska je jejich dítě
láska je němé téma
a láska je radost v bytě
Láska je letmý pohled
a dopis jen s pár řádky
láska je milovat sto let
a celý rok slavit svátky
Komentáře (1)
Komentujících (1)