Brečím
Brečím... a jen pro tebe
koukám při tom na nebe
nebe, hvězdama poseté
v noci krásně rozkvetlé
Brečím... a myslím na tebe
už ne jenom na sebe
ale tys mě zesmutnil
a moc jsi mi ublížil
Brečím... utápím se v žalu
a pociťuju tvou zradu
krutě sis se mnou pohrál
nešťastnou mě nechal
Brečím... a na tebe zapomínám
ale cestu do zapomenutí neznám
zapomenout nemužu a nevím
a pro tebe pořád jen brečím
Komentáře (2)
Komentujících (2)