Zůstal v dáli za mořem..
Anotace: Pošli mi kousek vzpomínek a kousek moře šumění, byl jsi v mém srdci plamínek a moje sladký mánení. Pošli mi kousek vzpomínek a k tomu tisíc pus, vyhodím další kamínek a srdce zpívá blues.
Zůstal jsi mi v dáli za mořem,
u tisíce vlnek a milionů vánků,
zůstal jsi mi v dáli za mořem
a já Tě teď vídám, jen v mém spánku.
Zůstal jsi mi v dáli za mořem,
tam, kde je skryta vůně z milování,
zůstal jsi mi v dáli za mořem
a mě tu zbývá jenom vzpomínání.
Zůstal jsi mi v dáli za mořem,
u největšího slunce a nejkrásnějších míst,
zůstal jsi mi v dáli za mořem
a mě zbývá jenom zprávy Tvoje číst.
Zůstal jsi mi v dáli za mořem,
kde slunce zapadá a voda šplouchá,
zůstal jsi mi v dáli za mořem
a mé srdce pro Tě hlasitě bouchá.
Zůstal jsi mi v dáli za mořem
a mě tu po Tobě jen vzpomínka zbyla,
zůstal jsi mi v dáli za mořem,
ta chvíle se mi do srdce vryla.
Komentáře (3)
Komentujících (3)