Anotace: ..je to jen takový pokus,ten o kom to je se v tom najde
Možná trochu pohádkově: "Láska je silnější než smrt.". A proto věřím, že dokáže zlomit obruče a pouta zlatého mamonu. Milujme sebe i ostatní a mějme soucit a trpělivost s lidmi okouzlenými bohatstvím, mocí,... vždyť právě oni platí nejvyšší daň - sami sebe.
P.S.: Díky Oluszce, že mě upozornila na tak nádhernou báseň!
26.07.2009 13:33:00 | Inge
Je to smutné ale na druhou stranu plné pravdy.
Bohužel život nemůžeš ovlivnit čekají tebe další věci
jestli budou dobré nebo zlé smutné nebo závažné záleží jen na tvém osudu, ale žiješ dál nesmíš své city a život nechat jen tak po první nepříjemné situaci. Musíš se umět s životem prát...vždyť samotný život je sice nefér ale je to velký dar,tak si toho daru náležitě važ.
26.07.2009 11:07:00 | olusza
Na můj vkus moc zlata. Nejpovedenější a nejhezčí z celé básničky je druhá sloka.
12.05.2008 22:28:00 | J.Švihovský
Vítej na literu a díky za bodíky, jo a žij si jak chceš:-), je to přece Tvůj život, ať se usadí, kdo chce!
10.12.2006 22:07:00 | grázlík