Anotace: Lásko tolik vzdálená, v srdci skrytá, schoulená, po měsíci po vánku, posílám Ti říkanku, aby se Ti krásně spalo, v dálce na mně vzpomínalo, na všechny naše chvilky krásné, s nimiž srdce není prázdné.
No nééé???:) Ach, ti noční ptáci...:)
ty poslední dvě věty ...hm...:) Dobrý...:)
12.12.2006 23:49:00 | Favi
Skvělé báječné ani nevím jak tě pochválit.Prostě 100%
12.12.2006 22:41:00 |