Anotace: Dal si mi vzpomínku na celý život a na oplátku dostal si mou a teď jsou schované uvnitř našich srdcí a přicházejí s ránem i tmou.
...když grázlík , tak rozepsal :)) ... ale dík ...teď když vím ...budu muset změnit pohled ...:)))) ...
14.12.2006 00:37:00 | WhiteSkull
Třetí sloka konec verše-jen do ní se schováš.Jinak dobře se čte a ještě lépe se chápe.100%
12.12.2006 22:58:00 |