Jak umírá láska
Když Tvé srdce chladem zmírá,
v žilách líně teče krev
Ze rtů jenom fráze plynou,
věř, že je to naposled
Takhle nějak láska končí,
takhle láska umírá
Tam kde plamen vášně uhas,
nic jiného nezbývá
Slzy ty nic nezachrání,
i když je jich oceán
Tak buď sbohem, měj se dobře,
budeš sama a já sám
Přečteno 530x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK, hašlerka, René Vulkán
Komentáře (2)
Komentujících (2)