Chci Ti popsat svoje city
Anotace: když slova miluji tě nestačí...
Chci Ti popsat svoje city,
"miluji Tě" nestačí.
Proto píši tyto řádky,
chci to jimi vyjádřit.
Cítím krásu, lehkost bytí,
něhu, vášeň, radosti.
Je mi smutno z odloučení
a mívám o Tě starosti.
Ty jsi první s kým chci být,
až do skonání světa.
Bála jsem se budoucnosti,
po tom je už veta.
S Tebou je mi nádherně,
celý svět se směje.
Když dívám se Ti do očí,
mizí pocit beznaděje.
Přečteno 975x
Tipy 1
Poslední tipující: paneach
Komentáře (0)