vstupenky
klesly ti ramena,
když šlyšel jsi:
srdce jsou zavřená
a pro hořké slzy,
snad už brzy...
koupíš vstupenku
pro zamrzlé city.
lidi tam venku
hledají naději,
když srdce se zachvějí...
ukradené pohledy,
v krabici s duší
vraťte nám,ať ledy
roztají
a láska se už netají...
Komentáře (1)
Komentujících (1)