Na perutích labutě
Na perutích labutě daleko nesu Tě,
unáším Tvou žhnoucí duši ve svých myšlenkách,
a to se nedělá, když spatřil jsem svého anděla,
jak usedá na Tvé ruce nad ránem, když se vysvlékáš.
Řeky ve Tvých spáncích se rozestoupí,
takový pocit máš, že něco v konci začíná,
co Tě posunout má dál v nahém společném objetí,
naše lásky ega - v lásce vesmíru jsou zakletí.
Přečteno 443x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Anděluška, Gabrielle, Liška76, Jeněcovevzduchukrásného, Jana M., labuť, kavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)