Luboško ďakujem za pochvalu no píšem tak ako pride...zato pred tvojimi dielami klobúk dole...
24.01.2007 22:01:00 | Ria
Kremnické a štiavnické vrchy
obklopujú môj dom.
V údolí malebnom v rade strechy,
popri nich preteká Hron
Na lásku cez internet,
prepáč, no neverím.
A to, že budeš tu hneď?
Názor nezmením...
Cez monitor aj kamaráctvo pekné je,
to jediné čo Ti ponúkam,
raz sa na Tvoju lásku šťastie usmeje
a nebudeš viac sám.
09.01.2007 09:37:00 | Ria
Chtěl bych ti dát srdíčko,
opuštěná kočičko.
Pardubické srdce,
co držíš ve své ruce.
Odkud jsi má neznámá?
Možná novou lásku jsi poznala
přes internet,
jak se ozveš, budu u tebe hned.
08.01.2007 12:11:00 | jehlaspichlas