Doufání
Anotace: Netřeba se vzdávat.
Já znám dívku překrásnou
a rád bych ji chtěl mít
Však její srdce kamenné,
se nedá obměkčit
Mé city marně útočí,
na její chladnou hráz
To srdce tvrdší démantu,
hned tak nezdoláš
Já však boj ten nevzdávám,
vždyť trpělivosti mám dost
A to, co já jí nabízím,
je taky vzácný skvost
Až chlad a láska střetnou se,
pak jeden povolí
A věřím, že její srdce kamenné,
se mým citům podvolí
Přečteno 553x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK, hašlerka
Komentáře (5)
Komentujících (5)