Drahá
Drahá…
Jsem věrný Vaší kráse,
jako druh své milované paní.
Jsem oddán,
připraven držet se Vás v pase,
být, jak blázen,
píšící své múze psaní.
Jsem lákán,
chci dobýt
Vaši jemnou tváři.
Jste mou spásou,
mým snem-
jež dotýká se
Vašich odhalených paží.
Jste můj nástroj,
jehož zvuk mi v uších
libozvučně zvoní.
Jste můj osud
i můj život.
Snad této romanci,
se nikdy neodzvoní.
Přečteno 582x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)