Anotace: -
Po honění v Pronatalu
neuslyšel žádnou chválu
vztah se ocit’ v průseru
kariéra v Bruselu
Sedm roků bylo v čudu
Láska náhle slabší trudu
Nebyl to však pro něj mat:
„Umíme s tím pracovat“
Sestra byla diplomat
Potom na něj ještě mrkla
Usmála se milosrdně:
„Ovládáme mocný trik
Může z vás být plemeník“