Anotace: Asi tam bude spousta chyb a forma taky nebude moc dobrá, ale jde mi hlavně o obsah. Doufám, že Vám to dodá trochu odvahy, udělat to stejné, co já. I když je to těžké a chce to čas, tak se nám to určitě každé časem povede byť se to může jevit jinak...
Ano...umění je si říct, že si tě nazaslouží...Zahodit minulost a jít dál...to je jediné východisko...nezdařených lásek..:)
11.02.2007 00:55:00 | Favi
Děkuji Ti za komentář k mé básničce,potěšilo mě to!Tobě taky přeji do nového roku spoustu štěstí a minimum trápení!Taky si to určitě zasloužíš!Jinak moc pěkná a smutná básnička.Drž se
29.12.2006 13:05:00 | lonely.princess
tak to jsem ráda a přeju Ti to. Snad se to jednou povede i všem ostatním...
27.12.2006 20:14:00 | sad_girl
Mno, obsahu plně rozumím. Prožila jsem něco podobného, dalo mi hroznou odvahu a bylo nesmírně těžké udělat ten první krok, bylo to poprvé v životě. Nakonec jsem to skončila. Byl to dlouhý vztah, několik let ... první rok, rok a půl byl v poho, pak už to bylo děs, běs, hrůza, ponižování, urážení ...atd. Stydno mi psát. Byla jsem hloupá a neměla odvahu, ani sílu z teho všeho .... Už je to ale za mnou. Jen nová láska léčí nejlépe. Našla jsem člověka, kterému vděčím za vše, který mi velmi pomohl.
27.12.2006 17:30:00 | NikitaNikaT.