Šmíráci
Anotace: Asi nemusím na to nic říkat...
ŠMÍRÁCI
"Mám sice rád pohodovej klidnej sex,
ale raděj se dalekohledem dívám na polonahé, nahé děvy.
Všechno však má svou krajní mez
a je třeba se někdy vzdáti vlastní něhy."
"Na nudypláž chodit je pro mne paráda
a z povzdálí se dívat na slunící se muže.
Že se cítí sami ale neví o mně, to mám ráda
adrenalin a ne jejich pro mne darované rudé růže"
Jednou se oba potkali jentak letmo na pláži
a mezi houfem lidí na sobě nemohli oči nechat.
Oba touží po společné masáži;
zatím se jen mohou navzájem blahem kochat.
V tom to mezi nima zajiskřilo sice jenom krátce;
úsměvy na tvářích právě vyjasnily danou situaci.
Ale ani šmírování nezabrání náhlé lásce.
A při milování nevadili jim ani šmíráci.
jako některým.
Komentáře (3)
Komentujících (3)