Splinutí
Věřím, a tomu se oddavám
Jsem plná rudé záře planoucích jisker
Před tebou , za tebou, po boku tvém.
Vzácný lesk nad hřbitovem, šepot stromu, zvěř běží po stezce
Kráčíme vedle nich, po cestě.
Spirálová cesta.... Otevřená,Myslící,Vášnivá,
Vděčná a našimi životy spletená.
Komentáře (0)