Déšť mraků
Nebe čisté, jasné,
i okvětní lístky světí,
křik zvířat,
tu letí vzduchem,
osvětelí i temná koutí,
vše srdce zahltí.
Přihnala se mraky,
nic se nevšimlo,
jen krásná kvítí,
rostla bez strarostí,
bílí stín se objevil,
nebyl vidět ve světle.
Srdce bylo v ráji,
myslelo na své srdce.
Až když se přihnalo,
krupobití, vítr, hromy, blesky,
vidět bylo,
nic nebylo.
To co bylo, bylo,
to co bude, je jen na nás.
Komentáře (0)