Prším
Podzimně prším z oblak žalu,
skrápím prach letních vzpomínek.
Oděné v novém overalu
stékají city z ramínek.
Nedolétnou ti více k uším
mé tóny tklivé symfonie.
Pro naši lásku nářkem prším
ty neslyšené elegie.
V kalužích slov se krokem hadím
překlenout snažím vlastní stín.
Opilou duší smutkem prším
do deštivzdorných kocovin.
Přečteno 551x
Tipy 15
Poslední tipující: La Ragazza con Bandiere Ceche, tato22, Nút, Aťan, kaktus, CORONATION, CRASH
Komentáře (3)
Komentujících (3)