.
existují strachy
ze stupnic, vah
a nekonečného vibrata duší
beru do ruky knihu za knihou
třeba to jednou vyčtu
třeba mi to jednou vyčte
v nejtišší tančírně
kde zní jen duniče
někdo občas zaslechne
i trumpety a akordeon
v zákrutách lidské mysli
chodbách plných životů
snů a ne uchopitelna
třeba z nich jednou vyjde
osedlat a zkrotit
Daemonu co
z hlavy těla písmen
nejde vyhnat
hudbou.......... zkusí
třeba to jednou vyjde
třeba si jednou vyjdeme
..že blízkost
nejen rukou
až se mu z toho orosilo cello
a mně rozehřála viola..
existují strachy
co ve štěstí se choulí
strachy
.
Namátkou jsem si vybrala ke čtení několik Tvých básní... pro mě jsi Paní Básnířka a už oblíbená... :-)
28.06.2012 14:58:26 | Loira
Asi nejsem muzikus,
vysvětlit mi proto zkus,
(neber mě, že bych byl prudič),
co že to je vlastně "dunič?"
12.03.2012 04:07:11 | G.P.
dunič duní zvukem známým
znát ho musí páni, dámy
stačí ucho přiložit
a od hádanky už máš klid :o)
12.03.2012 12:13:38 | hanele m.
existují strachy,co ve štěstí se choulí strachy...při zamilování se bojíme všechny...ale ty duniče nemají chybu...:-))
18.02.2012 17:19:13 | střelkyně1