S nadějí v kapse
Anotace: ... myšlenkami brouzdám, životem se loudám :-)
Zahalen v minulost
Kráčí si dnem
Odkryl svou strnulost
Že byl jen snem ?
Temnota v duši
Otázky pokládá
Tmavá mu sluší
Krásu v něm rozkládá
Vydal se poznání
Strach mu to nahání
Nalezne sebe
Čekám na tebe
Přečteno 468x
Tipy 5
Poslední tipující: Linzerka, střelkyně1, jima, Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)