Anotace: Po třech měsících opět zde na Literu, rozchody jsou těžké a bolestné a člověk má tendenci se vracet....a pak zjistí, že to co bývalo dobré již není...ale já doufám, že tak to s Literem nebude..M.H.
Opatrně s opakujícími se slovními spojeními, je tolik krásných variant na téma vzdušných zámků... Ale obsah mne stále fascinuje.
22.02.2013 23:13:37 | A. L. McCawley
Jako vždy moc hezké, ST máš určitě zasloužené :o) P.S. Mám stejné iniciály, iniciálová jmenovkyně ;o)
25.02.2012 20:18:58 | Leedram
Má to něco v sobě, co se mi opravdu líbí. Hlavně ta 4. sloka... Lehce dekadentní :D
19.02.2012 21:32:38 | Bifidus
alkohol a láska nejde dohromady...přichází kruté vystřízlivění...život jde dál,přijdou i hezčí chvilky...o))
19.02.2012 19:14:03 | střelkyně1
nekdy to utopíš v lahvi, ale potom hlava bolí dvojnásobnou kocovinou...
19.02.2012 21:00:29 | whiolet