stačí jedna
.
musí už
a je jen
hnízdem
ptačím
jedna
stačí
když
práší
a sníh
nezebe
po kolena
pospíchá s ní
a zepelíny padají
a nebe dál zve pocem
a jen ona staví anděly slovy
určitě jdete se dát vycpat, vy blbouni
.
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, střelkyně1
Komentáře (1)
Komentujících (1)