Můj Anděl
Anotace: je to písnička pro ni (:
Jen z tvého pohledu
Cítím tvoji lásku
Jen z tvého úsměvu
Cítím na srdci úlevu
Beze slov tě miluju
Beze slov ti zahraju
Beze slov s tebou
Já navždy budu
Jsi andělem v moji duši
A pokladem v mém srdci
Co stratit nikdy nechci
I v dobách těžkých
Vidím v tvých očích
Směr a pravdu
A to mi dodávvá odvahu
Tak proč tě každý týden opouštím
Když tě vedle sebe potřebuju
Je to hádanka co nepochopím
Je to život co žiju
Jsi andělěm v moji duši
A pokladem v mém srdci
Co stratit nikdy nechci
Tak mě prosím nenech odejít
Tak mě prosím ochraňuj
Mám tě rád takovou
Jsi pro mě důležitou osobou
Svět byl pro mě záhadou
Nedomyšlenou křižovatkou
Kde nebyly hvězdy na nebi
A já tě ještě neznal v srdci
Teď tě znám a ve tmě mi záříš
Má Hvězdičko, i ty mě neztratíš
Jsi andělem v moji duči
A pokladem v mém srdci
Co stratit nikdy nechci
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: JarekBrnoCz
Komentáře (1)
Komentujících (1)