Anotace: Po dlouhé době nějaký počin. Pokus zrýmovat silný podnět, který dnes přišel. Nejspíše hrozně zmatené, ale třeba to bude mít hlubší smysl...
ST za provedeni, ale ten posledni odstavec.. neni to pravda. ;)
15.09.2012 22:42:42 | dream in emptiness
vy jste místní margita se zagorovou:D
15.09.2012 22:45:01 | CCGREE
Hmm..tady je někdo zase hodně chytrý, viď?
15.09.2012 22:46:22 | Shadow in darkness
myslím, že to napíšu jinak. moc ti to psaní nejde. takové dětinské říkanky to jsou. už si rozumíme, Štefane?
15.09.2012 22:49:41 | CCGREE
Hmm..ozval se odborník..řekl bych, že každý z nás v tom prostě vidí něco jiného, ale pokud vím, tak jsem na svobodném serveru, kde si můžu psát co chci a když Tě to nebaví číst, tak to nedělej;)
15.09.2012 23:01:27 | Shadow in darkness