Anotace: ...jen ty můžeš...
Jen ty můžeš... ... ...
vidět mě poránu
jak čistím si zuby
jakou mám fakt ránu
a tvý triko naruby
šimrat mě po zádech
kousat mě do krku
nechat mě na zádech
usnout mi v rozkroku
koupit mi tampony
kýchat mi do tváře
krást mi mý bonbony
čechrat mi polštáře
Jen ty můžeš...
mlčet mi o lásce
utírat mý slzy
tak trochu v nadsázce
smíš být na mě drzý
Jen ty můžeš...
hrát si v mých vlasech
znát moje zlozvyky
tajemství mých vrásech
proč dělám cavyky
znát moje prázdno
křičet semnou tiše
sáhnout si na moje dno
není to klišé
přikrýt mi ramena
hladit mě po tváři
vědět co znamená
když zrovna nezáří
Jen ty můžeš...
mlčet mi o lásce
utírat mý slzy
tak trochu v nadsázce
smíš být na mě drzý
propojit kontakty
plus spojit s minus
vykloubit mi panty
jsem tvoje X a ty moje sinus
Jen ty můžeš ... ... ...
to je tak krásny výpočet tých každodenných vzácnych drobností, aj drobných vzácností /a aj tých veľkých:-) /, ktoré smie iba jeden človek... veľmi sa mi páči!
09.03.2012 19:30:08 | gallatea
V rámci rytmiky bylo dílo poupraveno...ale kvůli slintání můžu vložit fotku steaku :-)))
01.03.2012 14:37:31 | zaba.zuzla
hezký, dobrý, líbilo,
jenom pozor na "slintat do mýho polštáře",
tam ti hapruje rytmus (1 slabika navíc)
01.03.2012 12:26:21 | milk-fed gimp