Stačí jen překročit*
Anotace: neznám deprese-zatím-ale tohle se k ní kvapem blíží
Ať vítr sečeše
větvemi stromů
tvůj bujný vlas
držte se za ruce
a jděte domů
překročte spolu
strmý sráz
Ať mráz osuší
mocí svou silnou
krystaly smutku v nás
držte se za ruce
vírou neomylnou
překročte spolu
strmý sráz
Ať voda odplaví
chtíčem své moci
hloubku tvých očí zas
držte se za ruce
nežli to skončí
překročte spolu
strmý sráz
Ať oheň sežehne
svou vládou nad nocí
pravdu i nepravdu zabij a sraz
držte se za ruce
svých pohnutých emocí
překročte spolu
strmý sráz
*****************
Do země pochovej
jak do náručí
každý můj vzdech
Jen dlaně své mi nech
A půjde mi to snáz...
Přečteno 420x
Tipy 11
Poslední tipující: J.Karasová, Robin Marnolli, Petbab, Holis, Psavec
Komentáře (5)
Komentujících (4)