Jsme nasyceni
Do polosyta
V objetí křídel
Vzdušných polibků
Jsme omámeni
Skrze (ne)mámení
V zajetí sídel
Utajených křižníků
Jsme milováni
Při zhasínání
V našich snách
Toužících po probuzení
Jsme ponořeni
Do prolínání
V krajinách
Volajících po spasení
…
Jsme nenasytní
Ve svých polosytých touhách
Kroužících kolem
Jsme nenasytní
A přání naše prosto-pouhá
Tančí pouštním polem
…
Jsme nenasytní
V nepoznání po citech
A ten z nás, kdo dřív zapomene
Najde skrytou strunu
Utajení o mýtech
...
Už minule se mi líbila tvá báseň, dnešní taky. Dám si tě do oblíbených,abych si mohl důkladně pročíst tvé věci:-). Dnes za ST
14.03.2012 08:40:00 | kočkopes
Děkuji a doufám, že ostatní díla nezklamou a třeba přinesou nějaký zajímavý pohled na věc
14.03.2012 09:00:42 | Denael