Černobílé slzy akvabely
Anotace: Až se to dozvíš, spadne mi kámen ze srdce.
Trocha páry
a viditelný dech.
V prázdné místnosti
hraji na poslech
mou myšlenku,
jak moc jsme nedospělí.
Popřu
onu milenku
a taky slzy akvabely.
Přičemž v těchto bílých zdech
změním i tu svoji vinu,
A pak stoupnu si
do vnitřku kruhu,
kde z nálady
a pervitinu
vykouzlím z ní
černobílou stuhu
a vyplním jí
všem čtvercům vnitřky.
Pro trochu páry,
viditelný dech
a nadějí
na lepší zítřky.
Přečteno 523x
Tipy 14
Poslední tipující: Tanecnice, Písnička..., Roman.Tycka, její alter ego, zaba.zuzla, Aťan, terezkys, Jakule
Komentáře (4)
Komentujících (4)