Karty
Anotace: Konfrontace - tenkrát a dnes
Ty chceš hrát karty?
Vlastně, proč ne?
Spodek, svršek, eso, král,
vzpomínáš?
Tenkrát sis se mnou jinak hrál,
vášnivě jsi mne líbal na rty,
počítal prsty, hledal pihy
a objevoval tajné rýhy,
chutnal jsi mne
a já zas tebe.
Vzpomínka na to dneska zebe.
Spodek, svršek, král a eso.
Vzpomínáš
tenkrát na to pleso,
kde jsi mi ustlal v jehličí?
V té temné noci beze hvězd,
daleko od hlučících měst
byl jsi mým chlebem,
já tvou solí.
Vzpomínka na to dneska bolí.
Dnes hrajem karty. Ty a já.
Kdo z nás dvou vlastně prohrává?
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, básněnka, Radhuza, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)