Někdy se pochyby dostaví
jen s láskou se vše utiší
a důvěra víc roSTe*
Společně se zvládne..prolomit i ledy
01.10.2021 09:45:35 | jenommarie
jako bys šeptala schoulena pod dekou sama sobě.
04.08.2012 22:16:19 | CCGREE
ta je úžasná a zrovna se mi úplně hodí do pocitů, takže ST!! =)
26.03.2012 21:03:51 | annie
ďakujem :-)) zvláštne, ako si ľudia vedia byť podobní,že? v pocitoch, váhaniach, strachoch...
26.03.2012 21:08:30 | gallatea
ona láska je podobná.. každý se bojí dát tomu druhému své srdce, bojí se zklamání a bolesti, kterou už zažil.. Ale ty jsi to napsala prostě dokonale, takže jsem si ji musela uložit, protože sama asi nic takového nenapíšu.. A jinak ti můžu "poradit", ať se nebojíš, protože člověk vydží spoustu bolesti a prostě ten risk za ty krásné chvíle stojí ;))
26.03.2012 21:16:32 | annie