Alegorická 2
překládám všechny tvé pohyby
do elfského jazyka
a vzlykám, pláču když vzpomenu
že spolu jsem mluvili
...kdysi dávno
a vidím všechny pochyby
i přes roušku stínů
a pod ní i bez ní tajně ti hynu
bolí ten pohled?
bolí ten pocit?
zkouším mít nadhled
pod pláštěm noci
...ale marně
furt mám ten pocit
že něčí ruka mi drtí žaludek
a hlavu taky
hlavně hlavu...
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)