Zase jeden hloupý pocit
Milovat neznamená všechno.
Znamená to jen
část lidských citů
nekonečna
a hloupý pocit.
Jenže i skeptik je v Lásce přesvědčen
o existenci věčna.
Láska je jiskra
v období temna -
světýlko Lásky pro dva.
Láska - svíjení
v záchvatech bolesti,
jež ztratí se s úlevou tichosti.
V srdci.
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: To je ONA, zaba.zuzla, Iwetta, Samantha Graham
Komentáře (1)
Komentujících (1)