Životní
Anotace: ...vyznání na probuzení...
Sbírka:
Marlen
Ve tmě černé jít,
na ulici žít,
o budoucnosti snít,
s tebou kde jsi být,
spoustu dětí mít,
z lásky džbánu pít,
milovat tě - ctít,
na zámku si tě vzít.
Tímhle ti chci říct,
že nechci jinou víc.
Krásné ráno lásko
Přečteno 506x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)