Pohřbená láska
Anotace: láska?Milovat? nejsou pro mě lehká slova neb láska je již v hrobu ty jsi vdovec a já...
láska?Milovat?
nejsou pro mě lehká slova
neb láska je již v hrobu
Ja vdovec a ty vdova
do rakve zatloukla jsi skobu
Jednu břibila jsi ty
další kladivem mé dlaně
odpust buď od te dobroty
Krásné dny-děkuji za ně
zavřeli jsme rakev
a to ruku v ruce
Hele ,teče mi krev,
to raněné mám srdce.
něco se tu rozlilo
to je krve kaluž
ze srdce co se rozbilo
tak se sakra vzmuž.
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace, Schukr00
Komentáře (0)