.....
Noc? Víla?
~~~*~~~
Někdy být jak víla
někdy být jak noc
a nad každou láskou
čarovnou mít moc,
pak tu lásku nešťastnou
co ráda opouští
tu nechám na pár dní
žíznivou na poušti.
Potom se stanu vílou
nad pouští v mokrém mraku
jen tak si zabouřit
a nahnat trochu strachu
tomu žíznivému na poušti
deštěm pak zašumím,
ta tvá opuštěná ti odpouští.
Já ji rozumím.
A potom já,jako noc
do jejich snů tě pustím
nevím proč to dělám
ale asi musím,
ona se ze svého snu
snad šťastná probudí
a tebe,lásko,
vedle sebe uvidí.
Noc i ta víla
se rozbřeskem ztrácí
o lásce těch dvou
pějí slavíci.
A já jsem ráda
že už nejsem noc
i když někdy je dobré
mít kouzelnou moc…
~*~~~*~~~*~~~*~~~*~