Virtuální láska II
Anotace: Další varianta,tentokrát trochu jinak...
Sbírka:
My favorite
S výrazným - BLIK!
Přijal jsem
od tebe tvé myšlenkové
pochody
Ty kdo na mě myslíš...
často v dnešní době
se takhle lidi
můžou scházet
ještě častější jsou rozchody
....ale ty
Jak mám k tobě daleko?
Když ti vidím do myšlenek
Aniž bys cokoli řekla - ČTU.
Jsme od sebe pár úderů
do klávesnice
Jak moc tě ovlivní
když vepíšu
jak moc tě - MILUJU?
Zase ti to spadlo
Ne víčka
ne noční košilka
/Jak ti je?/
/Ani ti nevim,chybí mi dotek
začalo mi být chladno
myslím na to jak hřeješ
čemu se směješ?/
/Tak napiš kdy a kde a já tam budu/
/Dlouhý den a dlouhé psaní
teď už padají mi víčka
- řekni! Jsem tvoje holčička?/
Polknu,když chceš tohle číst
- snad, kdyby si to chtěla slyšet....
Tak objeví se zcela tiše
strukturované ale jednoznačné - ANO.
Pamatuješ?
To máš ráda
Tak pamatuj a kdyby se ti
zdálo,žes zapoměla,tak
- - klikni - -
Je to pro tebe uložené
po časy dobré i zlé
stále pravdivé..
/Colorfactory uspávají/
už zbývá jen chvilinka
do odpojení.....
a tobě /bez mého přičinění:( /
Spadla noční košilka
autor:Petr Z
Přečteno 585x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
Komentáře (5)
Komentujících (4)