NĚŽNĚSVŮDNÁ
-------------------
bosou nohou
v rytmu menuetu
pohybem boků
letmým gestem
hlavu pletu
z hedvábí
co klíčí
po ránu na malinách
svazuji Ti dlaně
líčím
pasti
z nich není návratu
jeden krok v rose
přes patu
..a pohled
co voní modřínem
vleť do mě vzpomínko
v krajině dunění skal
chyť si mě..jestli mě dohoníš
..a pak mě spal
ještě, že pan kolega napsal komentář,jinak bych tuto báseň přehlédl a já také děkuji za krásné počtení,toho není nikdy dost i kočka si blaženě přede nad verši:-)
20.05.2012 10:57:52 | kočkopes