Tak moc ti chci to říci
jen odvahu já k tomu nemám
tak pokusím se o to přeci
a tuto báseň já ti dám.
Bojím se, co odpovíš mi
já to opravdu chci znát
nechci už mít jenom ty sny
když bez tebe já musím spát.
Mám tě s sebou neustále
ve vzpomínkách ba i snech
chtěl bych zajít o kus dále
než nacházím nás v těchto dnech.
Netuším, co dělat mám
a tak píšu pro tě básně
tím spoustu času promrhám
a nevím sám zda píšu krásně.
Kolik jen snů o tobě jsem měl
však žádný skutečným se nestal
možná nějaký jsem zapomněl
a stát se jediný, tak bych se smál.
Nevěřím, že šanci mám
ale musel jsem ti to už říci
ať nedržím v sobě klam
a povolím svému srdci.
Tím vším chci ti povědět
že víc než trochu rád tě mám
a každému tě budu závidět
že o tebe mám zájem sám.