Zářivá
Anotace: a já se tím netajím, tohle je prostě pro autora pod přezdívkou Delven :-)
Na rukou nosím tvoje vlásky
A čechrám je místo větru
A líbám věrně – světlé provázky
když saju vůni ze rtů.
Zářivá víčka ti hladím
A tiše ti sladce povídám
A do snů ti často pádím
Když bez tebe usínám …
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Aťan, Delven, Ashita Abigor
Komentáře (2)
Komentujících (2)