VLNĚNÍ ...
Anotace: o vlnách skutečných a virtuálních ...
Sbírka:
O lásce
vrhám se do vln .. moří
představy a mýty bořím
božím
obrazem
stejně jako ty
však tvé vlny jsou reálné ..
tak pozdrav ode mě krevety ..
plujeme v paralelních světech
které se nikdy neprotnou
protože už dávno JSOU jednotou
ale my o tom ještě nevíme
či nechcem vědět ..
vrhám se do vln moří
i když všude kolem voda
stejně hoří ..
víra láska naděje
vrhám se do vln moří
jako ty
mé moře je však virtuální
vlním se ve svých snech
vlny co verše na mých rtech
tvoje vody jsou reálné
a tak to vlastně celou dobu děláme
já sním
ty spíš .. to jdeš udělat
nekecáš a nepřemýšlíš
pluješ si na moři svých vin
bez příčin
čin
je to, co děláš do extrému
mým extrémem jsou slova
tvořím je zas a znova
vysílám sny své do éteru ..
v činu mám totiž trému
tak pluju si svým virtuálnem
ty bojuješ s vlnami slaných vod
a doufám
stále
že splynem jednou
velkou
intimitou
a vlny se nám propojí
a my můžem říct - jo, už je po boji
těch prý rozdílných světů ..
a už neřeknu ni větu
padám do prázdna
letu
amuletu
pluju si vlnami virtuálna
ty brázdíš vody oceánů
k rá(h)nu
stáhnu plachty a přiznávám
každý jsme v jiném světě ..
přitom spolu na planetě
modré
komunikace ..
akce!
snažíme se
každý den do práce
na place
s představou stavu
jinou
po-stavy se líhnou
jin-é
a
jang
čím dneska sériově proplujem v paralelních mořích
aniž bychom o tom věděli?
voda, led, oheň ...
část-ice, nebo vlnění?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bazén!
bázeň ..
.. tak nakonec
dobrá báseň
jen nevím, kdo ji ocení ..
Přečteno 531x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, zaba.zuzla, V.N.Losinský, Petbab, Psavec, střelkyně1, ewon
Komentáře (6)
Komentujících (6)