Odcházení
Anotace: Dlouho jsem tu nebyla... Je čas se vrátit. PS: Komentáře potěší.
Chytil jsem motýla
a chtěl ti ho připnout
do vlasů...
vždy bylas mou něžnou kopretinou
Sledoval jsem řeku
a chtěl ti s ní zpívat
o lásce...
bylas mou vlnkou, co hladí
Poslouchal jsem déšť
a chtěl ti napsat všechny
jeho verše...
bylas mou šťastnou kapkou života
Prosil jsem Měsíc,
aby sejmul ti svou bledost
z tváří...
to, když jsi mi odcházela...
navždy
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)