tak povídej, kterápak nešťastnice si tuhle báseň u tebe objednala...
27.06.2012 09:30:27 | Aťan
Prosimté je to Jirina.lezi tady na sestce a nemuze usnout.nezabira ani rohypnol,tak jsem ji chtel ukolebat takto.
no a spi jak zabita.:-)
27.06.2012 09:50:54 | poeta
dej jí před pusu zrcátko... to tvoje "jak zabitá" zní podezřele
27.06.2012 12:16:29 | Aťan
jsem si uvědomil,že je ti asi líto že jsem ti ještě nic nesložil..
tak pod tíhou provinilosti a hraného feminismu a zcela bez znalosti rozlohy Tvé zahrady stejně tak rozložení a druhovosti ovocných stromů,jsem si dovolil..
Pro Aťana..
vlasatí rošťáci
nemaj co na práci
lezou mi na hrušky
jdu jim dát do držky
snad rozptýlím své zaškatulkování "píše jen pro holky"
27.06.2012 12:21:12 | poeta
Tvůj styl je mi blízký, i když sama mám raději volný verš, který tolik nesvazuje výběr slov, verše apod. Rýmuji většinou jen u písňových textů. Líbí se mi téma Tvé básně i metafory...
27.06.2012 07:24:09 | Loira