Aby se neřeklo
Moment, co nelze vzít zpátky
A zbývá jen doufat
Že umíš číst mezi řádky
Co zbylo ze mě,
co zbylo z vína?
Já chtěla žít
tedy má je to vina
Však až na dni samém
Je naše pravda
Tu jednou najdem
Však teď je to zrada
I ta zrada s kousky korku
Potřebuje z něčeho žít
Vždyť jo- najdi si jinou holku
Ať máš důvod dál snít…
Komentáře (0)