Chci - vidět
tvý ráno, jak ti to nesluší
i jak mě miluješ, nahá a s rozkoší
- slyšet
jak říkáš mě vzteky, debile
i lásko jediná, nechci žít bez tebe
- cítit
když potíš se, jak prase při práci
v koupelně tvou vůni, co nikdy se neztrácí
- chutnat
když vaříš, párky si k večeři
i tvoje rty, když na lásku uvěří
- sáhnout
ti tajně, ve frontě na zadek
i hladit po tváři, krásné jak z pohádek